O nama

Forma.Com d.o.o. je jedna od najbrže rastućih agencija za digitalni marketing u Bosni i Hercegovini i šire. Specijalizirani smo za pružanje integriranih online marketinških rješenja za sve firme/organizacije.

Mi smo tim kreativnih, samodiscipliniranih, motivisanih i inspirisanih profesionalaca koji sa strašću inspirišu jedni druge, naše klijente i sve sa kojima se susrećemo. Vjerujemo u mentalno i fizičko zdravlje jer znamo da je zdrav tim veoma sretan i jako motivisa. Forma.Com pokreće svaku našu misao i akciju.

Naša misija

Stvaramo priliku i nadahnjujemo strast u životima članova našeg tima, klijenata i zajednice, dodajući posebnu mjerljivu vrijednost kroz digitalne marketinške strategije usmjerene na rezultate.

Naša vizija

Vizija digitalnog marketinga je da bude vodeći ponuđač integrisanih online marketinških rješenja za globalne brendove i da se kontinuirano razvijaju strategije zasnovane na rezultatima te dizajnirane da zadovolje specifične potrebe klijenata. Mi ćemo ispuniti vašu viziju zato što imamo najbolji i najstručniji tim.

Podrška

U potpunosti smo posvećeni našim klijentima, i naši klijenti su uvijek na prvom mjestu.

KVALITETA VJEŠTINA

Mi pravimo brend!

Zahtijevamo timski rad, inovativnost, kreativnost, snalažljivost i pažnju na detalje. Vjerujemo u marljivu i dosljednu težnju ka savršenstvu. Nikada ne prestajemo da se usavršavamo i da učimo svaki dan nove stvari. Mi smo tim(čega jos?) web developera i grafičkih dizajnera. Dajemo 100% prvi put, odnosno svaki put, jer je to naš minimum.
DIZAJN 90%
MARKETING 80%
DRUŠTVENE MREŽE 70%

Upoznajte nas!

Želite se pridružiti našem timu?

Mi postojimo kako bismo podržali jedni druge, dostigli ciljeve naših klijenata i pomogli da se promijeni svijet oko nas. Surađujemo sa kompanijama koje dijele slične ciljeve i vrijednosti. Uzajamno poštovanje, saradnja i uvijek pružanje podrške jedni drugima, svi članovi tima bez obzira na čin ili poziciju su ohrabreni da pruže uvid.

 Dođite da budete deo našeg tima!